Παναγία Σουμελά / Panagia Soymela H Monadikh Istoria Ths 8aymatoyrghs Eikonas Iera Monopatia - 15 αυγούστου 2014περιφορά της εικόνας της παναγίαςστην παναγίας σουμελά στο βέρμιο.μουσική:

Παναγία Σουμελά / Panagia Soymela H Monadikh Istoria Ths 8aymatoyrghs Eikonas Iera Monopatia - 15 αυγούστου 2014περιφορά της εικόνας της παναγίαςστην παναγίας σουμελά στο βέρμιο.μουσική:. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Όλα τα άρθρα του tag παναγια σουμελα. Δαμασκηνό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της παναγίας σουμελά. Πρώτος ο λεωνίδας ιασωνίδης πρότεινε το 1931 τον επανενθρονιση της.

Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Δαμασκηνό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της παναγίας σουμελά. Η νέα παναγία σουμελά, στην καστανιά ημαθίας. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας.

Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia H Eikona Ths Panagias Sw8hke Giati Eixe 8aftei Se Kontino Parekklhsi Benizelos Kai Inonoy Symfwnhsan Na 3e8aftei Kai Na Metafer8ei Sthn Ellada
Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia H Eikona Ths Panagias Sw8hke Giati Eixe 8aftei Se Kontino Parekklhsi Benizelos Kai Inonoy Symfwnhsan Na 3e8aftei Kai Na Metafer8ei Sthn Ellada from www.mixanitouxronou.gr
Η νέα παναγία σουμελά, στην καστανιά ημαθίας. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Δαμασκηνό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της παναγίας σουμελά. Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου.

Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας.

Λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον την εποχή εκείνη η εικόνα ονομάζεται παναγία η αθηνιώτισσα. H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. 15 αυγούστου 2014περιφορά της εικόνας της παναγίαςστην παναγίας σουμελά στο βέρμιο.μουσική: Δαμασκηνό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της παναγίας σουμελά. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: «αυτοψία από ξένους εμπειρογνώμονες» ζητά ο βουλευτής της νδ, μάξιμος χαρακόπουλος. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την βρουν να χτίσουν έναν ναό. Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας.

Tο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα και το σωματείο «παναγία σουμελά» διοργανώνουν στην καστανιά ημαθίας, την τρίτη 14 και την τετάρτη 15. Λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο. Δαμασκηνό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της παναγίας σουμελά. Ο οικουμενικός πατριάρχης στην παναγία σουμελά στον πόντο τον δεκαπενταύγουστο του 2013. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα.

Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia H Eikona Ths Panagias Sw8hke Giati Eixe 8aftei Se Kontino Parekklhsi Benizelos Kai Inonoy Symfwnhsan Na 3e8aftei Kai Na Metafer8ei Sthn Ellada
Panagia Soymela To Monasthri Poy Katestrepsan Oi Toyrkoi Sth Genoktonia H Eikona Ths Panagias Sw8hke Giati Eixe 8aftei Se Kontino Parekklhsi Benizelos Kai Inonoy Symfwnhsan Na 3e8aftei Kai Na Metafer8ei Sthn Ellada from www.mixanitouxronou.gr
Στο εστιατόριο «σουμελά» μπορείτε να δοκιμάσετε φαγητά της ώρας και σούβλας , όλα από εκλεκτά διαλεγμενα ντόπια κρέατα. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Ο οικουμενικός πατριάρχης στην παναγία σουμελά στον πόντο τον δεκαπενταύγουστο του 2013. H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. Παντελεήμων και ο πρόεδρος του ιδρύματος «παναγία σουμελά» παρέδωσε στον σεβασμιώτατο κ. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την βρουν να χτίσουν έναν ναό. Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον.

Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο!

Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον. Παντελεήμων και ο πρόεδρος του ιδρύματος «παναγία σουμελά» παρέδωσε στον σεβασμιώτατο κ. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον την εποχή εκείνη η εικόνα ονομάζεται παναγία η αθηνιώτισσα. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την βρουν να χτίσουν έναν ναό. Η νέα παναγία σουμελά, στην καστανιά ημαθίας. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Ο βουλευτής λάρισας και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη. Όλα τα άρθρα του tag παναγια σουμελα.

Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά.

Thes H Panagia Soymela Sto Bermio Etoimazetai Na Ypodex8ei Xiliades Proskynhtes Fwto
Thes H Panagia Soymela Sto Bermio Etoimazetai Na Ypodex8ei Xiliades Proskynhtes Fwto from www.thes.gr
Παντελεήμων και ο πρόεδρος του ιδρύματος «παναγία σουμελά» παρέδωσε στον σεβασμιώτατο κ. H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Στο εστιατόριο «σουμελά» μπορείτε να δοκιμάσετε φαγητά της ώρας και σούβλας , όλα από εκλεκτά διαλεγμενα ντόπια κρέατα. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς, το βαρνάβα και το σωφρόνιο, και τους ζήτησε να ακολουθήσουν την εικόνα και στο σημείο που θα την βρουν να χτίσουν έναν ναό. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Ο βουλευτής λάρισας και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη.

Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά:

Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Δαμασκηνό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της παναγίας σουμελά. Στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, αυτό ορόσημο του ποντιακού ελληνισμού. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, ύστερα από το νέο απογοητευτικό «όχι» των τουρκικών. H εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο βυζαντινό μουσείο της αθήνας. Γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Στο εστιατόριο «σουμελά» μπορείτε να δοκιμάσετε φαγητά της ώρας και σούβλας , όλα από εκλεκτά διαλεγμενα ντόπια κρέατα. Πρώτος ο λεωνίδας ιασωνίδης πρότεινε το 1931 τον επανενθρονιση της. «αυτοψία από ξένους εμπειρογνώμονες» ζητά ο βουλευτής της νδ, μάξιμος χαρακόπουλος. Όλα τα άρθρα του tag παναγια σουμελα. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama